Suomen Spanieliliitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2022
Aika : lauantai 2.4.2022 kello 15.00
Kokous järjestetään etäyhteydellä Teams-kokouksena.
Jokaisella Suomen Spanieliliitto ry:n jäsenyhdistyksellä on mahdollisuus nimetä valtakirjalla kokoukseen yksi henkilö, jolle on annettu jäsenyhdistyksen puhe- ja äänioikeus. Yhdistyksen nimittämänä voi osallistua henkilö myös ilman äänioikeutta. Valtakirjat ja valtuutetun sekä yhdistyksen nimeämien henkilöiden sähköpostiosoitteet on toimitettava sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@spanieliliitto.fi 26.3.2022 klo 24.00 mennessä.
Puheoikeudesta, henkilöillä, joilla ei ole valtakirjaa päätetään ennen kokouksen alkua.
Kokousteknisistä syistä myöhästyneitä ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan.
Tervetuloa kokoukseen!
– hallitus –

Suomen Venäjänspanielikerho järjestää:
Luento 20.05 klo 18.00 Spanieleiden rodunomaiset kokeet – lähde spanielien kanssa mukaan harrastamaan.
Luento järjestetään Teamsin välityksellä. Luennolla tutustutaan taipumuskokeisiin, metsästykokeisiin ja spanieleiden vesityöhön. Mitä ne ovat ja miten ne eroavat toisistaan? Milloin voi koiransa kanssa osallistua ja mitä niissä mitataan? Mitä siellä tehdään? Tarvitseeko koiraa kouluttaa? Mikä merkitys niillä on jalostukselle?
Luennoitsija Ulla Ruistola:
Kesto noin 1,5h-2h. Hinta jäsenille 16€, ulkopuolisille 20€.
Sitova ilmoittautuminen 12.5 mennessä:
Ilmoittautumiset: johanna_jarviniemi@hotmail.com