TAPAHTUMA- JA KOEKALENTERI

Koetoimitsijan lajikurssi /  Spanielien taipumuskoe

Lakeuden Spanielit ry järjestää kurssin 3.7.2020 Seinäjoella. Osallistumisoikeuden edellytyksinä on oman yhdistyksen suositus, SKL:n sekä Spanieliliiton jäsenyhdistyksen tai spanielirotujärjestön jäsenyys, koetoimitsijakurssi 1 käytynä sekä koemuodon hyvä tuntemus. Hakijan tulee olla toiminut kokeessa toimitsijana ja koiranohjaajana.

Kurssitiedot ja ilmoittautumislinkki löytyvät SKL:n Tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen 18.5. – 14.6.2020, lisätiedot jyrki.rasinpaa at gmail.com.  Tervetuloa!

Spanieliliiton kesäleiri 15. – 19.7.2020 on siirretty pidettäväksi 14. – 18.7.2021

Ylituomarikurssi I osa 2 / Spanielien taipumuskoe
SPME YT2-KURSSI 8.-9.8.2020
Kollegion SPME-jaosto järjestää spanieleiden metsästyskokeen ylituomarikurssin (SPME YT2).
Kurssille tultava vähintään kolme vaatimukset täyttävää ilmoittautumista. Ilmoittautumiset kollegion päätettäväksi osoitteeseen mauri.koivuporras@netikka.fi.
Paikka ja kouluttajat ilmoitetaan myöhemmin.